Twee vogeltjes

Lange tijd zag het er gistermiddag naar uit dat ik zonder foto’s thuis zou komen, want de onderwerpen kwamen me bepaald niet aanwaaien. En bij de onderwerpen die zich aandienden, dan was ik een paar maal te laat …

150408-1415x

Uiteindelijk lukte het toch om een roodborstje en een pimpelmeesje op de foto te krijgen. Echt mooi zijn deze foto’s niet geworden, maar ik ben al lang blij dat ik op zo’n goeddeels grijze dag toch weer een paar vogeltjes heb kunnen kieken …

150408-1422x

Op dit moment breekt de zon hier lekker door. Tijd om een broodje te eten, en dan maar eens kijken of er ergens in de natuur nog wat valt te beleven.

20 gedachten over “Twee vogeltjes

 1. Soms lijkt alles voor je weg te lopen maar met een palmares als het jouwe..krijg toch vaak super ontmoetingen voor je lens of ben je de roofvogels,hazen en Ibis enz.al vergeten

  Like

 2. Met name de onderste is mooi doordat het pimpeltje zo mooi omkijkt richting de lens.
  Zo te lezen is het genieten vandaag wel gelukt. Daar had ik ook alle vertrouwen in.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joh, dat zijn toch leuke foto’s Jan! Vogels zijn zo beweeglijk, het is altijd weer een prestatie om ze scherp op de foto te krijgen. En het is ook steeds weer afwachten wat er toevallig maar voor je lens wil komen.
  Ik zag zowel gisteren als vandaag een ijsvogeltje naast het park, ongeveer op dezelfde plek. Ik durf er niet heen met de camera want je zult zien dat het beestje zich dan niet meer vertoont en dat ik uren voor niks sta te wachten. Rotbeesten zijn het 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Whahahaaa … heel herkenbaar, het zijn echte pestkoppen af en toe. Zo lang ik nu blog, en dat is straks in oktober toch 10 jaar, heb ik nog nooit een ijsvogeltje voor de lens gehad. Ik heb er alleen een paar maal eentje voorbij zien flitsen.

   Like

Reacties zijn gesloten.