Een grijze zondag in december

Het was een grijze dag die op geen enkele manier lokte om naar buiten te gaan. Behalve het weer werkten ook vermoeidheid en pijntjes daar niet aan mee, en bij Aafje was het al niet veel anders. Aafje heeft sinds vrijdagmiddag kerstvakantie, na een razend drukke periode komt bij haar de werkstress er nu uit. Kortom: we hebben allebei weinig anders gedaan dan wat luieren …

071220-1212x

Aangezien dat geen foto’s heeft opgeleverd, die het delen waard zijn, heb ik een paar foto’s uit mijn goed gevulde archief getrokken. Deze foto’s zijn gemaakt op 20 december 2007. Het was die dag ongeveer net zo grijs als vandaag, maar waar het kwik in ons tuintje vandaag opliep tot 12,1 ºC, bleef het kwik 8 jaar geleden de hele dag onder het vriespunt …

071220-1213x

20 gedachten over “Een grijze zondag in december

 1. Heel vervelend weer, totaal geen zon, alleen heel veel wolken en wind, ben al niet helemaal top, heb na een zware ontsteking op de luchtwegen ook nog een heel vervelende verkoudheid te pakken, hopelijk gaat het snel vriezen en gaat de zon er lekker bij schijnen. Dan kunnen we weerbaar buiten en genieten van de natuur.

  Liked by 1 persoon

 2. Hier was het in de voormiddag droog met een waterzonnetje..Heb je bericht uit de spambox moeten halen..kreeg bijna geen post binnen wat me verwonderde en bij nazicht bleken heel veel berichtjes van wordpress bij spam te zitten..Rusten jullie maar lekker uit
  Voor u en al die u lief zijn een fijne kerst

  Liked by 2 people

 3. Allebei lekker aan toegeven. Gelukkig bestaan er heerlijke stoelen, televisies en een CV’s en dat met elkaar gezelschap dan is het goed vol te houden. Het is ook wel een lekker idee dat de één zich voor de ander niet flink hoeft voor te doen, dat probleem heb je als je net verkering hebt. 😉
  Toch handig zo’n archief. Om een blijvend gevuld archief te houden moet je deze wel blijven vullen en dat zal in de loop van de jaren moeizamer worden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.