In de wolken (3)

De zaterdag begon met typisch Nederlands weer voor de tijd van het jaar. Een stevige bries uit zuidwestelijke richting hield een vrijwel gesloten wolkendek voortdurend in beweging. Met een zekere regelmaat schoof her en der een heldere vlek over de weilanden die het gras helder en fris liet oplichten …

170916-1157x

“In de wolken (3)” bevat opnamen die ik zaterdag 16 september van 10:30 – 12:00 uur heb gemaakt …

– wordt vervolgd –

19 gedachten over “In de wolken (3)

 1. Ook weer een mooie. Om de hoeveel tijd maakt de camera een opname? Hoe groot zijn die fotobestanden? – ik denk even aan de opslagruimte. Zet je al die foto’s in een filmbewerkingsprogramma (welke?) aan elkaar??

  Geliked door 1 persoon

  • Poe hey, wat een vragen in één keer … 😉
   De SJCAM maakt video-opnamen die hij vervolgens tot een timelapse verwerkt. Even een voorbeeldje: het laatste deel van hoofdstuk 1 beslaat in werkelijkheid 30 minuten, dat wordt verwerkt tot een 1 minuut durend mp4 bestand van 200MB. Er kan bij het opnemen voor verschillende instellingen (lees versnellingsmogelijkheden) worden gekozen.
   Kun je hiermee uit de voeten?

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.