Skywatch Friday 421

Nederland viert vandaag Koningsdag. Wij zullen er hier geen dolle boel van maken, want ik heb meer met Bevrijdingsdag dan met Koningsdag. Desondanks heb ik ter gelegenheid van deze Nationale Feestdag voor deze editie van Skywatch een kleine diashow van een oranje zonsondergang gemaakt met wat foto’s uit het archief …

The Netherlands is celebrating King’s Day today. We will not make a big party of it here, because I have more with Liberation Day than with King’s Day. Nevertheless, on the occasion of King’s Day I made a small slide show of an orange sunset with some pictures from the archive for this edition of Skywatch …

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo …

Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo

Skywatch Friday

Gezellige Koningsdag!

Prettig weekend! … – … Enjoy your weekend!

21 gedachten over “Skywatch Friday 421

  1. Met veel bewondering je foto’s bekeken maar eerder om hun pracht dan om hun link met de Koning 🙂 . Vroeger kregen we nog een dag verlof op school op de koning zijn verjaardag maar denk nu al een tijd niet meer dus…

    Geliked door 1 persoon

  2. Wow, this is beautiful! I’m curious to know how you created this? I’ve seen people post videos but not slideshows. Anyway, happy King’s Day and thanks for sharing these beautiful photos!!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.