Tussen de boshyacinten

Zoals ik gisteren al schreef, maak ik nog regelmatig even een rondje met de camera door de tuin. Vanwege het gebrek aan insecten hield ik de laatste tijd aan het eind van ’t rondje vaak alleen maar wat foto’s van bloemen en planten over …

180511-1408x

De voortuin werd ook dit jaar weer enige tijd getooid met boshyacinten. Toen ik daar na afloop van onze meivakantie wat foto’s van maakte, ontdekte ik tussen de bloemen toch nog een insect. Alleen jammer dat het niet echt één van mijn favorieten was …

180511-1409x

Om te voorkomen dat ze allemaal ongezien zullen verstoffen in het archief, laat ik hier de komende dagen wat foto’s zien die ik dit voorjaar bijeen heb gesprokkeld in de achtertuin …

180511-1411x

22 gedachten over “Tussen de boshyacinten

 1. Een oorwurm, als ik het niet dacht … als ik mijn schone was van de waslijn naar binnen haal, zitten ze altijd tussen de sokken en de onderbroeken 😦 Dan toch maar liever tussen de boshyacinten 🙂 …die je hier heel fraai op de plaat hebt gezet!

  Liked by 2 people

 2. prachtige bloemetjes en foto’s, hier de laatste tijd heel veel wind, kom niet aan bloemen macro’s toe
  soms lukt er wel een maar meestal sta ik te focussen voor een foto
  en denk dan nou als hij weer voorbij de lens komt maak ik een foto 🙂 maar helaas werkt dat niet …

  Liked by 1 persoon

  • Ik heb dit jaar tot nu toe ook maar weinig macro’s gemaakt. Door de knieën gaan voor een bloemetje of een beestje, dat gaat meestal nog wel … maar daarna moet je weer overeind, en dat valt niet altijd mee de laatste tijd. Maar ook hier geldt weer: de aanhouder wint. Gewoon af en toe blijven proberen dus 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.