Waterdrager

Vorige week zondag stond in het teken van “de laatste zomerse uurtjes” in de tuin …

Het regenachtige weer van vandaag levert een heel ander beeld op …

Maar gelukkig, ons kan niets overkomen, wij hebben een kleine waterdrager in de tuin …

39 gedachten over “Waterdrager

 1. Het zijn net kleine lensjes die hij op zijn rug draagt. Prachtige macro’s Jan. Wij hadden tot onze verrassing deze week een eekhoorn die hazelnootjes kwam pikken in de tuin terwijl ze hier toch in de straat zelden te zien zijn

  Geliked door 1 persoon

 2. Deze foto’s is echt schitterend geworden met regendruppels erop. Prachtig gedaan Jan. Echt herfstweer. Veel regen bij ons gevallen. Het is wel goed voor de natuur. Je ziet weer goed groeien. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 3. Die kleine waterdrager kan maar een paar druppeltjes aan 😉
  Maar ik denk dat jij deze dagen met verbazing naar je regenmeter kijkt, voor de tweede maal deze week zie ik 40 mm: in geen maanden gezien.
  Voor ons is het somber herfstweer, maar de grondwaterstand wordt eindelijk iets hoger.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, het neerslagtekort wordt op deze manier uiteindelijk toch weer weggewerkt, want het eind van deze regenachtige periode schijnt nog niet direct in zicht te zijn.
   Hoeveel regen er hier is gevallen, durf ik eerlijk gezegd niet te zeggen. Mijn regenmeter is in het late voorjaar verstopt geraakt. Als gevolg van de lichamelijke misère van de afgelopen zomer is het er niet van gekomen om hem even opnieuw te kalibreren. Dat moet ik nu binnenkort toch echt eens doen.
   Fijne zondag verder. Blijf droog. 🙂

   Like

Reacties zijn gesloten.