Een bijzondere scheepshelling

Het is her en der al genoemd in de reacties, de ‘Henderika’ ligt op een scheepshelling. Maar het gaat hier wel om een bijzondere scheepshelling op een speciale plek. Zaterdag en zondag in woord en beeld het hele verhaal erachter …

– wordt vervolgd –

20 gedachten over “Een bijzondere scheepshelling

 1. Ik doe mijn blogrondje blijkbaar in de verkeerde volgorde 🙂 Het rotonde bordje weggepoetst en onderaan nog een paar mm snijden had het raden wel heel erg moeilijk gemaakt. De opname schieten in tegenlicht vindt wel weer mooi

  Geliked door 1 persoon

  • Je werkt inderdaad in omgekeerde volgorde, maar dat maakt niet uit.
   Ik wilde het bordje niet wegpoetsen, omdat op deze manier skûtsje, helling en rotonde voldoende te herkennen zijn. Hierna zou ik in het weekend mooi tot een tweedelige afronding met achtergrondinformatie kunnen komen.

   Like

 2. Het idee vind ik nu al leuk en origineel zonder dat ik het verhaal heb gelezen. Je maakt er een mooie en spannende reeks van.
  Ik vraag me nog wel af of het de bestuurders ook afleidt. Daar kun jij als ervaringsdeskundige vast wel iets over schrijven.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.