35 gedachten over “Verloren

 1. mooi zijn ze Jan, ik raap ze altijd op, en bewaar ze, mijn vader had ze op zijn hoedje en ik zet ze bij broer Jan in zijn lijstje,
  en als ze daar niet meer in passen geef ik ze door aan mensen waarvan ik denk dat die ze mooi vinden.

  zorg goed voor je zelf Jan
  xxx

  Geliked door 1 persoon

 2. Als kind vond ik het zo bijzonder als ik dit veertje in het bos vond, dat bleef jaren opgeborgen in een klein doosje.
  Prachtig zijn die veertjes.
  Gelukkig worden er ook mooie dingen verloren / geschonken.
  Moed houden met z’n allen, Jan.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. This beautiful feather with a striking hue of Blue is just amazing to the eye! It is very sad how we lost a lot during these dark times. But there will always be hope, I just pray that all these would come to an end soon. Stay safe out there, Netherlands is my favorite country out of all the 22 I have been to. Greetings from the Philippines!

  Geliked door 1 persoon

   • Thank you very much Jan. It’s just starting here last week but its because of the late movement by the government. Numbers are blowing up but test kits are very scarce here so Im not sure if the nunbers are accurate 😦

    Geliked door 1 persoon

  • Sinds de koolmeesjes een paar weken geleden weer belangstelling begonnen te tonen voor een van de nestkastjes, ben ik gestopt met de dagelijkse portie pinda;’s in de tuin. Als er nog eens eentje een kijkje neemt, dan is dat meestal van korte duur. Je moet de kat tenslotte niet op het spek binden.

   Like

 4. Ha Afanja…

  mooi… het veertje van een Vlaamse Gaai.
  Vorig jaar had ik ineens drie jonkies in de tuin.
  Ik kon ze niet redden…
  Voordat ik ze begroef heb ik een paar veertjes van ze gekregen.
  Ik bewaar ze voor altijd, zo mooi vind ik ze…

  Groetjes en blijf gezond!
  Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.