Oogverblindend

De laatste dagen ben ik wat in een dipje gesukkeld. Waar ik normaal gesproken niet zoveel moeite heb om de juiste woorden te vinden, lukt dat nu niet echt. Daarom laat ik het voorlopig maar eens een tijd je bij wat foto’s zonder verder commentaar. Ook in mijn reacties elders zal ik wellicht wat minder woorden gebruiken dan normaal …

45 gedachten over “Oogverblindend

 1. Call me weird, maar ik vind dat zulke foto’s echt fysiek deugd doen aan mijn ogen. Heb vandaag wat mooie zonsopgangen zitten kijken in mijn fotocollectie ook. Die kleuren, paars, blauw, oranje, rood, geel… daar laven mijn ogen zich aan. Net zoals de geur van sommige bloemen bedwelmend kan zijn. Rozen… je neus erin en diep snuiven, de geur lijkt een drug. Idem voor mijn ogen en kleuren.
  Hehe.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel goed kan ik mij jouw dip voorstellen, Jan!
  We zitten collectief in de problemen en individueel in de zorgen.
  Jouw medicijn bestaat altijd in het tonen van mooie en interessante dingen.
  Ik denk dat we ons nu slechts kunnen optrekken aan schoonheid.
  Het voorjaar met de zon maakt de wereld visueel gelukkig wat vrolijker, er is steeds meer te beleven, zelfs in eigen tuin.
  We trekken ons maar aan elkaar op Jan, nu doe ik het aan de hand van jouw mooie foto!
  Een bemoedigende groet uit het hart, Zem.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.