Oogverblindend

De laatste dagen ben ik wat in een dipje gesukkeld. Waar ik normaal gesproken niet zoveel moeite heb om de juiste woorden te vinden, lukt dat nu niet echt. Daarom laat ik het voorlopig maar eens een tijd je bij wat foto’s zonder verder commentaar. Ook in mijn reacties elders zal ik wellicht wat minder woorden gebruiken dan normaal …

45 gedachten over “Oogverblindend

 1. er zijn ook bijna geen woorden te vinden bij de gebeurtenissen van afgelopen ween Jan.. en dit is pas het begin…
  ik hou mijn hart vast..
  ik hoop voor jou dat je door de ellende heen kunt zeilen..
  hou je goed jongen.
  lieve groet

  Geliked door 1 persoon

 2. Call me weird, maar ik vind dat zulke foto’s echt fysiek deugd doen aan mijn ogen. Heb vandaag wat mooie zonsopgangen zitten kijken in mijn fotocollectie ook. Die kleuren, paars, blauw, oranje, rood, geel… daar laven mijn ogen zich aan. Net zoals de geur van sommige bloemen bedwelmend kan zijn. Rozen… je neus erin en diep snuiven, de geur lijkt een drug. Idem voor mijn ogen en kleuren.
  Hehe.

  Geliked door 1 persoon

 3. De zee geeft altijd hoop en vertrouwen. Ze komt en gaat in een onafgebroken ritme.

  Voor jou is dit allemaal extra moeilijk, niet enkel Corona is voor jou een dagelijkse zorg.

  Met een virtuele knuffel stuur ik je wat moed door.

  Geliked door 1 persoon

  • Met mijn gezondheid gaat het gelukkig goed. Kan haast niet beter. De buikklachten zijn onder controle en dat geldt ook voor de MS, want ik kan dagelijks met gemak mijn stappen maken. ’t Is de druk die de Corona-ellende op de samenleving legt en de onzekerheid met het oog op anderen die me dwars zitten, denk ik. Met een paar dagen hoop ik er weer te zijn.
   Dankjewel voor je lieve en bemoedigende reactie. ♥

   Like

 4. Heel goed kan ik mij jouw dip voorstellen, Jan!
  We zitten collectief in de problemen en individueel in de zorgen.
  Jouw medicijn bestaat altijd in het tonen van mooie en interessante dingen.
  Ik denk dat we ons nu slechts kunnen optrekken aan schoonheid.
  Het voorjaar met de zon maakt de wereld visueel gelukkig wat vrolijker, er is steeds meer te beleven, zelfs in eigen tuin.
  We trekken ons maar aan elkaar op Jan, nu doe ik het aan de hand van jouw mooie foto!
  Een bemoedigende groet uit het hart, Zem.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.