Uit de doka (2)

Een selfie heette in de vorige eeuw nog gewoon een zelfportret. Het maken van een zelfportret was indertijd over het algemeen wat minder voor de hand liggend en wat minder gemakkelijk te maken. Zo werkte het voor mij in ieder geval wel.

In de hooggelegen stad Briançon in de Franse Alpen, waar ik ooit mijn hart verloor, vond ik al in de jaren ’70 een perfect plekje voor een selfie avant la lettre

32 gedachten over “Uit de doka (2)

  1. Het is voor mij een bekende foto, maar ik vind het nog steeds een meesterlijke foto.
    Ik denk nu te weten waar de oorsprong van je huidige profielfoto mét zonnebril ligt. 😎
    Ik ben nog steeds niet van de selfies, dan heb ik liever dat een ander een foto van mij maakt en daar heb ik op sommige dagen niet over te klagen. 📷😀

    Geliked door 1 persoon

  2. Maar ja, dat heb je met die Fransen hè, niet gewoon meteen accepteren dat je Jan bent maar het eerst nog even willen aanzien. Ik heb nog ergens een foto, gemaakt in Parijs, ook een selfie bij een straatnaambord: Peut être Peter. 🙂 Gave foto Jan!

    Like

Reacties zijn gesloten.