Eén jaar oorlog

Wat een zinloos verlies van mensenlevens, wat een nutteloze verwoesting, en wat een ellende …

POETIN, STOP DEZE WAANZIN!

Хай живе Україна – Lang Leve Oekraïne

36 gedachten over “Eén jaar oorlog

 1. Dat monster voelt zich machtig omdat hij nog wat steun van China heeft én zijn dikbetaald leger van trollen massa’s desinformatie in de wereld én naar de Russische bevolking stuurt. Elke Rus die het waagt om te protesteren wordt op barbaarse manier in de gevangenis gegooid. De meeste Russen leven in angst voor represailles.
  Ik hoop dat zijn misdadiger bende, de Wagner groep, zich weldra tegen hem keert en Poetin een ferm koekje van eigen deeg door de strot ramt ! Ik hoop echt dat deze waanzinnige oorlog niet zal ontsporen…

  Geliked door 1 persoon

  • Tja, en wie niet in de gevangenis gegooid wordt, vanwege een voor Poetin onwelgevallige mening, maar wel geld en macht heeft, loopt het risico om op een of andere manier te verongelukken door de val vanuit een hoog raam. Ik weet het niet, maar ik vrees dat we met die Wagner groep ook van de regen in de drup raken. Misschien moeten China en de VS Poetin uiteindelijk samen naar de onderhandelingstafel dwingen. De meeste oorlogen eindigen tenslotte met vredesonderhandelingen die tot een uitkomst leiden.

   Like

 2. De foto en header zijn passend Jan, en ik deel je mening volledig.
  Helaas, zolang hij dit kan en mag van het Russische volk, maw zolang de meeste hem geloven, zal dit nog niet snel eindigen.
  Fijn weekend Jan.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.