Een nachtelijk rondje

Na een heldere dag volgde op die mooie woensdag ook nog een heldere avond. Daarom ben ik ’s avonds nog eens terug gereden naar It Heechsân om nog een nachtelijke rondje om de toren en het omringende kerkhof te maken. En zo begon ik niet eens zo gek lang voor middernacht aan een laatste rondje om de toren …


Niet echt natuurlijk, want het gemiddelde kerkhof is na zonsondergang niet toegankelijk. Maar om de grijze dagen door te komen, heb ik met wat fotobewerking geprobeerd om de suggestie van een middernachtelijk rondje om de kerk te creëren …

35 gedachten over “Een nachtelijk rondje

 1. ´Daarom ben ik ’s avonds nog eens terug gereden naar It Heechsân om nog een nachtelijke rondje om de toren en het omringende kerkhof te maken´, toen ik dat las dacht ik, dat zou ik echt niet durven…
  Creatief hoor. Ik vind het resultaat heel mooi.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik dacht op het eerste zicht dat er in Friesland fenomenaal veel sterren te zien zijn…
  De sterren rijkdom is dus gedaan met Luminar.
  Maar dat geeft niet vind ik, het eindresultaat is wat telt.
  Creatief bezig zijn, dat is belangrijk ! 😎

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.