Onguur type

Nadat ik hier twee en een halve week foto’s en verhalen van onze minivakantie op Terschelling heb gepresenteerd, wordt het tijd om weer over te gaan tot de orde van de dag. Sinds we terug zijn heb ik al weer heel wat (macro)foto’s gemaakt …

110601-1618x

Zo trof ik op een dag deze vlieg aan op de klimop, die zich rond de tweede pergola in ons tuintje omhoog slingert. Ik kan er niets aan doen, maar al terwijl ik hem portretteerde vond ik het een onguur type …

110601-1619x

Nu is dat niet zo verwonderlijk, want het is een roofvlieg, en die zijn nu eenmaal niet erg sympathiek. Daar komt in dit geval nog eens bij, dat er op of rond de dag dat ik dit dier in onze tuin heb waargenomen, 30.000 bezoekers van de teller linksonder op deze pagina zijn verdwenen. Heel apart …

110601-1620x

Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft een paar mooie ogen …

En wat die 30.000 bezoekers betreft: die staan gelukkig nog wel stevig genoteerd op het dashboard van mijn weblog. 🙂

22 gedachten over “Onguur type

 1. zo hé… 30.000 bezoekers… dat is niet niks… daar kan ik niet tegen op… maar je maakt dan ook prachtige foto’s… zelfs dit ongure type komt weer prachtig uit de verf…heel mooie serie..en je bent vandaag misschien weer op pad… we zien het vanzelf wel weer… ben altijd weer benieuwd….een heel fijne dag, vandaag met al die zon…. Agnès

  Like

 2. Toch mooie foto van dit onguretype.
  Vreemd dat ineens al die bezoekers van je site af zijn, bij mij staan ze er allemaal nog op,maar voor hoelang ?
  Is niet leuk dat ze het weghalen, je kan het inderdaad terug vinden,maar toch.
  Gezellige zondag en groetjes.

  Like

 3. Zo op het eerste gezicht denk je nog, wel een beetje een onguur typje maar alla. Maar hoe gedetailleerder hoe interessanter ik het beestje vind. Prachtig de faccetten van de ogen en dan ook nog eens een stekelig kuifje én een baard.

  Like

 4. Als je in die ogen blikt ben je toch helemaal verloren 😉
  Ik vind hem mooi hoor, en die snor is echt imposant. Maar wat doet hij met dat prikkertje daar vooraan? Dat vertrouw ik dan weer niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.