Een vlieg en een huisjesslak

Een echte fotokuier zit er nog niet in vandaag, daarvoor zijn vooral mijn bovenbenen nog te krachteloos. Af en toe even wat heen en weer drentelen in ons postzegeltuintje is voldoende om aan mijn bewegingstaks te komen …

110630-1257x

Gelukkig viel er ook nu wel weer het een en ander te zien in ons tuintje. Omdat het er bij een temperatuur van ruim 18 graden goed toeven was, heb ik in het drukste deel van de tuin maar een tijdje post gevat op mijn krukje …

110630-1300x

Nadat ik achtereenvolgens een bloem, een wants en een aantal zweefvliegen had geportretteerd, ontdekte ik deze vlieg die zich amechtig leek vast te klampen aan een huisjesslak …

110630-1301x

21 gedachten over “Een vlieg en een huisjesslak

 1. Ik ga ook voor de tweede foto; heel mooi en scherp.
  Ook in een klein tuintje is van alles te zien en te fotograferen hoor, ik vind het juist leuk.
  Kan je op je gemak voor gaan zitten 😉
  Lekker rustig, fijn dat het weer wat beter gaat.
  Groeten en gezellige vrijdag !

  Like

Reacties zijn gesloten.