Lieveheersmonstertje

In de natuur was het al een tijdje een feit, maar vandaag is het dan ook eindelijk lente volgens de kalender, en het was meteen een prachtige dag om de lente mee te beginnen …

120320-1537x

Rond het middaguur zag ik in de buurt van Earnewâld de eerste wulpen. Ze zaten wat te ver weg om er mooie foto’s van te kunnen maken, maar ik heb de auto toch maar even in de berm gezet om het kenmerkende ‘waterfluitjesgeluid’ van deze weidevogels met hun lange gebogen snavels te horen. Het klonk me weer als muziek in de oren …

120320-1535x

Tijdens een rondje door de tuin zag ik later op de middag een lieveheersbeestje op de groene afvalcontainer zitten. Toen ik even later mijn camera met de macro-voorzetlens in stelling had gebracht, liep het monsterachtige beestje gewillig op me af …

120320-1536x

24 gedachten over “Lieveheersmonstertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.