Nog eenmaal oranje …?

Vanavond krijgt het Nederlands elftal nog eenmaal een kans om zich te revancheren voor een tot dusver ronduit teleurstellend optreden op het EK 2012. Als oranje met twee doelpunten verschil wint van Portugal, en als de Duitsers winnen van Denemarken, dan en alleen dan gaat het Nederlands elftal door naar de kwartfinale …

120613-1436x

Ik geloof niet zo in wonderen, maar ik laat me tegen beter weten in na de teleurstellende wedstrijden van de afgelopen week vanavond graag op plezierige wijze verrassen met goed voetbal en een ruime en overtuigende overwinning …

120613-1427x

Aan mij zal het niet liggen, ik heb de laatste dagen regelmatig een rondje door de tuin gemaakt om de nimf van de struiksprinkhaan net als voorgaande jaren weer te kunnen fotograferen tegen de achtergrond van een grote oranje papaver. En met enig doorzetten is dat ook nu weer gelukt, daar zouden die voetballers eens een voorbeeld aan moeten nemen …

120613-1432x

18 gedachten over “Nog eenmaal oranje …?

 1. Ik heb niet gekeken naar de wedstrijd maar deze foto’s zijn weer geweldig, de oranje achtergrond is geweldig voor dit groene beestje!!

  Like

 2. Over de wedstrijd laat ik me niet uit – de beste stuurlui staan aan wal 😉 – en over de uitslag maak ik me niet druk, maar je struiksprinkhaantje en de oranje achtergrond vind ik SUPER.

  Like

 3. Komt goed uit op het oranje, ik hoop dat oranje er ook zo goed uitkomt.
  Of ze nu in zwart of oranje spelen, zal weinig uitmaken.
  Ik moet het nog zien hoor, heb er weinig vertrouwen in…hoop dat die Huntelaar een paar treffers maakt 😉
  Veel kijk plezier !!!

  Like

 4. Laten ze nu vanavond net in het zwart spelen. Toeval of niet? Ik zit in ieder geval geheel in het zwart gekleed in een cafe in de stad. Na de wedstrijd treden we op. Het wordt hoe dan ook een vrolijke avond.

  Like

Reacties zijn gesloten.