Tussen de dijken

Voordat ik woensdag naar mijn favoriete stekje bij Paesens Moddergat reed, heb ik eerst nog een ommetje gemaakt om wat foto’s te maken van het landschap tussen de oude zeedijken in het uiterste noordoosten van Fryslân. Mijn goede vriend Johan en ik hebben nog steeds een afspraak staan om daar samen eens een kijkje te nemen, maar omdat Johan nog steeds kwakkelt met zijn gezondheid, is dat er tot op heden helaas nog niet van gekomen …

120801-1327x

Omdat Johan een groot liefhebber is van abstracte landschappen, draag ik deze foto’s aan hem op. Daarbij spreek ik de wens uit, dat we hier samen over niet al te lange tijd nog eens een kijkje kunnen nemen …

120801-1326x

14 gedachten over “Tussen de dijken

  1. Op de 2e foto vallen alleen de wolkjes ‘uit de toon’ van het lijnenspel.
    Geweldig hoe de kleuren overlopen het lijken wel schilderijen.
    Hele mooie composities Jan.

    Like

Reacties zijn gesloten.