Nieuwsgierige schapen

Nadat ik eerder op de middag bij Tijnje langs het weiland met de kwade ram was gekomen,  stond ik aan het eind van die woensdagmiddag bij De Veenhoop bij een weiland met schapen waar geen waarschuwing van kracht was.

“Hé, zie je dat … er staat een vent bij het hek …”

“Zullen we eens kijken wat die van plan is …?”

“Ja, kom op, we gaan d’r heen … ga jij maar voorop …”

“Ho …, toch maar even afstand bewaren, je weet maar nooit wat hij gaat doen met dat zwarte kastje …”

“Oh, het valt mee …, hij schiet alleen wat plaatjes met dat zwarte kastje …”

“Hè toe …, maak er ook eentje van mij alleen …”

“Nou, zo het is wel mooi geweest …”

“Ja, laten we maar terug gaan en weer doorgaan met onze dagelijkse bezigheid …”

“Gewoon lekker grazen …”

22 gedachten over “Nieuwsgierige schapen

  1. Heel mooie natuurfoto’s..dieren zijn net als mensen nieuwsgierig maar onderscheiden zich vaak door ongewone dingen.Zo kenden de dieren van ons kinderboerderijtje op school het geluid van de motor van mijn wagen.Ze kwamen aangelopen als ik de straat indraaide en reed ik eens voorbij omdat ik boodschappen ging doen ,liepen ze langs de afspanning mee en begonnen een luid concert toen ik doorreed en niet stopte.Ik was eens met een vervangwagen en toen gebeurde dit alles niet..het zette me wel aan het denken

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.