Kleine krachtpatser

Elk jaar sta ik er weer van te kijken hoe sommige van die tere en zo kwetsbaar lijkende paddenstoelen zich aan de aarde ontworstelen …

151005-1340x

Dit is weer een mooi voorbeeld van zo’n kleine krachtpatser …

151005-1341x

15 gedachten over “Kleine krachtpatser

  1. Wist je dan niet dat het kaboutertjes zijn die met hun kleine schopjes een handje toesteken? Moet je ’s nacht maar eens met een kaarsje in het bos op je buik de wacht houden. Wel een dekentje meenemen want de nachten kunnen al behoorlijk koud zijn!

    Geliked door 1 persoon

  2. Dit heb je wonderbaarlijk mooi vastgelegd, Jan.
    Toen ik vanochtend een (keramisch) kunstwerk naar binnen haalde ter overwintering zag ik dat zich in het gat aan de onderkant een paddenstoel had ontwikkeld…het uiteinde van de voet kwam er uit. Helaas bij enig gewrik viel hij naar binnen in de holte. Het vreemde is, dat het kunstwerk op een betonnen kubus stond. Voor mij een dof raadsel hoe die ontstond

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.