Pas op de plaats

Mijn lichaam sputtert alweer enige tijd behoorlijk tegen, vooral nek en rug bezorgen me flink last. Mijn nek plaagt me tijdens het autorijden en achter de pc, en mijn rug speelt op tijdens het lopen. Dat schiet dus niet op, en dat alles maakt het bloggen zowel actief als passief momenteel nogal lastig. Daarom heb ik besloten om me eerst maar weer een paar dagen terug te trekken uit weblogland en even pas op de plaats te maken …

151023-1317x

Afhankelijk van wat de rust teweegbrengt, hoop ik me over niet al te lange tijd weer te melden!

27 gedachten over “Pas op de plaats

 1. Ik zie dat ik je nog helemaal geen besterschap heb gewenst, maar ik hoop echt dat je zo langzamerhand weer wat opknapt. Hopelijk heeft de invallende kou geen extra nadelige gevolgen voor je klachten. Het beste Jan!

  Like

 2. je moet altijd doen wat voor jou goed voelt Jan,
  Ik wens je vanaf mijn plekje hier beterschap, ik hoop dat het tij weer mag keren voor je,
  dank je wel voor deze prachtige blog, het hoeft niet veel te zijn zo zie je maar weer

  Like

 3. Je trekt je terug met een prachtig gekleurd wingerdblad. Prachitge kleuren hebben die momenteel.
  Ik wens je een goede tijd toe waarin je zover kunt herstellen dat je er weer op uit kunt. Sterkte.

  Like

 4. Het blaadje, dat gevallen is, heeft wel een vitale rode kleur! Die vitaliteit zal bij dat blad verdwijnen, maar bij jou hopelijk snel weer terugkomen.
  Sterkte, Jan!

  Like

 5. Mooie herfst foto en prachtige blad Jan

  Ja met komen ne vallen van de bladeren, heb ik ook altijd last van mijn oude rug kwaal, gek is dat je lichaam op de seizoenen reageert
  Doe maar lekker rustig aan hoor, hopelijk komt het toch weer helemaal goed en worden de klachten weer minder, heel veel sterkte.

  Like

 6. He wat verschrikkelijk balen. Zeker omdat je nu niet toekomt aan de nodige lichaamsbeweging. Het is te hopen dat de rust je afhelpt van de recente kwalen. Sterkte, Jan!

  Like

Reacties zijn gesloten.