IJsvloertje in close-up

’t Is alsof de duvel ermee speelt, uitgerekend met deze prachtige winterdagen word ik weer eens geplaagd door een scala aan geniepige pijntjes …

160118-1234x

Een mooie winterwandeling zit er dus niet, en omdat de vogeltjes het ook laten afweten, heb ik de camera maar even op de vijver gericht …

160118-1235x

Close-ups van het fragiele ijsvloertje dat Koning Winter vannacht heeft geprepareerd, leveren in mijn ogen weer fraaie abstracties op …

160118-1247x

22 gedachten over “IJsvloertje in close-up

 1. Mooie structuren! En lekker dicht bij huis.
  En hier laten de vogels het ook afweten. Aan 1 merel, vier mussen en 1 koolmees op vogelteldag ga ik geen postje wijden.
  Vandaag zag ik het groepje van zes staartmezen weer..Dit jaar écht minder vogels in de tuin dan vorig jaar…

  Liked by 1 persoon

  • Ik heb vandaag gelukkig weer een betere dag dan gisteren, zodat ik er weer even op uit kon. Daarbij kon ik de eerste schaatsers op natuurijs even kieken, en dat is toch weer mooi meegenomen. Dit te meer omdat de vogeltjes het hier ook vandaag weer laten afweten. Je zou bijna zeggen dat ik verkeerd voer heb … ;-(

   Like

 2. Prachtige patronen Jan.Ik heb het gisteren ook gefotografeerd..net voor ik op een brug waarlangs de wandeling liep ,samen met 2 fietsers die voorbij kwamen ,onderuit ben gegaan en erg slecht neerkwam op mijn rug waar ik mee sukkel na een auto-ongeluk met zware kwetsuren aan mijn wervelkolom.Ik moest gisteren nog 5 km afleggen naar huis en heb het ternauwernood gehaald nochtans ik had het juiste schoeisel aan.Bij dokter geweest..niets gebroken maar iets met opeengedrukte discus..stappen is pijnlijk en moet dus noodgedwongen rust nemen en hopen dat het in orde komt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.