IJsvloertje in close-up

’t Is alsof de duvel ermee speelt, uitgerekend met deze prachtige winterdagen word ik weer eens geplaagd door een scala aan geniepige pijntjes …

Een mooie winterwandeling zit er dus niet, en omdat de vogeltjes het ook laten afweten, heb ik de camera maar even op de vijver gericht …

Close-ups van het fragiele ijsvloertje dat Koning Winter vannacht heeft geprepareerd, leveren in mijn ogen weer fraaie abstracties op …
22 gedachten over “IJsvloertje in close-up

 1. Prachtige patronen van koning winter.
  Vervelend dat je er niet uit kan vanwege die geniepige pijntjes.
  Het weekend hebben de vogels het hier ook laten afweten.
  Vandaag zijn ze terug
  Beterschap Jan

 2. Prachtige patronen Jan.Ik heb het gisteren ook gefotografeerd..net voor ik op een brug waarlangs de wandeling liep ,samen met 2 fietsers die voorbij kwamen ,onderuit ben gegaan en erg slecht neerkwam op mijn rug waar ik mee sukkel na een auto-ongeluk met zware kwetsuren aan mijn wervelkolom.Ik moest gisteren nog 5 km afleggen naar huis en heb het ternauwernood gehaald nochtans ik had het juiste schoeisel aan.Bij dokter geweest..niets gebroken maar iets met opeengedrukte discus..stappen is pijnlijk en moet dus noodgedwongen rust nemen en hopen dat het in orde komt

 3. Prachtig Jan. Dit zijn echte kunstwerkjes. Het is maar goed dat jij creatief en inventief bent. Wat jammer dat je nu niet op pad kunt want het is genieten.
  Vanmiddag was ik in het Haaksbergerveen waar ik normaal op maandag geen mens tegen kom maar dat was vandaag wel anders.

 4. Er is in dat tuintje van jou toch nog een hele hoop te zien. Mooie beelden met spel van licht en donker, een beetje geheimzinnig. Sterkte en beterschap Jan.
  O en die vogels die zitten bij mij. Sorry.

  • Ik heb vandaag gelukkig weer een betere dag dan gisteren, zodat ik er weer even op uit kon. Daarbij kon ik de eerste schaatsers op natuurijs even kieken, en dat is toch weer mooi meegenomen. Dit te meer omdat de vogeltjes het hier ook vandaag weer laten afweten. Je zou bijna zeggen dat ik verkeerd voer heb … ;-(

 5. Mooie structuren! En lekker dicht bij huis.
  En hier laten de vogels het ook afweten. Aan 1 merel, vier mussen en 1 koolmees op vogelteldag ga ik geen postje wijden.
  Vandaag zag ik het groepje van zes staartmezen weer..Dit jaar écht minder vogels in de tuin dan vorig jaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.