Skywatch Friday 383 – Tulpen

Dinsdag heb ik een bezoek gebracht aan de kleurenpracht van de bloeiende tulpenvelden bij Bant in de Noordoostpolder. We hadden geluk: het was zonnig weer met alleen vriendelijke ‘typisch Hollandse’ wolken in de lucht. Hieronder een kleine impressie.
Sorry, ik kon geen nadere keuze maken … 😉

Tuesday I visited the beautiful colors of the blooming tulip fields in Bant in the Northeastpolder. We were lucky: it was sunny weather with only friendly ‘typically Dutch’ clouds in the sky. Below a small impression.
Sorry, I couldn’t make a further selection …
😉

160503-1301x
160503-1308x
160503-1310x
160503-1319x
160503-1331x
160503-1329x
160503-1327x
160503-1334x
160503-1340x
160503-1336x

 

Wil je meer Skywatch foto’s zien? Gewoon even op het logo klikken …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

skywatch

Maak er een mooi weekend van!
Wishing you all a wonderful weekend!

 

32 gedachten over “Skywatch Friday 383 – Tulpen

  1. Een centrale horizon doet het voor mijn gevoel net even wat minder. Bij een lege lucht zou ik de horizon hoog zetten en bij fraaie wolkjes kies ik voor een lage horizon. dat zijn de foto’s waar ik hier in dit geval voor ga maar ook de close ups vindt ik erg mooi. Met strakke luchten zoals vandaag blijf ik thuis. En na het weekend is het gebeurd met de bollen. Ik heb me in ieder geval georiënteerd. Volgend jaar is nog ver weg maar dan wil ik zeker een keer de route rijden

    Liked by 1 persoon

  2. Ik wist dat er naast ‘de’ Bollenstreek bij Lisse nog een bollenstreek is bij Breezand in de Kop van Noord-Holland, maar dat er ook nog een is in de NOP wist ik niet. Weer wat geleerd. 🙂 Er blijkt zelfs 3 weken lang een Tulpenfestival te zijn geweest: http://www.stepnop.nl/tulpenfestival/agenda Helaas is ie net afgelopen. Volgend jaar beter. Zo’n helicoptervlucht boven de bollenvelden lijkt me wel indrukwekkend ook om eens mee te maken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.