Kruisspin zet zijn kaken erin

Enige tijd geleden trof ik in het Weinterper Skar een strekspin aan, die zich net aan een juffertje tegoed had gedaan. Vorige week zag ik bijna op dezelfde plek onder de bomen een kruisspin, die een juffertje te pakken had genomen …

160726-1315x

Zonder hem verder bij zijn maaltijd te storen, heb ik er een paar foto’s van weten te scoren …

160726-1316x

22 gedachten over “Kruisspin zet zijn kaken erin

 1. Zag je almeer bij Sjoerd, denk laat ik maar eens gaan kijken.
  Mooie scherpe foto is het, dat is een beeld waar je normaal aan voorbij loopt. Hans

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig en heel mooi in beeld gebracht, Jan en ja, ze zijn al weer aardig bezig die kruisspinnen. Bij mij in de tuin, bij de vijver het zelfde geval en ik heb er ook een paar mooie van kunnen maken zonder hem te storen… 😉 🙂
  Lieve groetjes Anna 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Het lijkt wel of hij haar doormidden heeft geknipt om bij de lekkerste gedeelten te kunnen.

  Stel dat hij kon spreken. Als je hem dan zou vragen naar de beste manier om een juffer soldaat te maken, zou hij deze foto’s erbij halen.

  Geliked door 2 people

 4. Sinds kort loopt er een amazone-roodteen(boom)vogelspin (Avicularia avicularia) door mijn huis.
  Zij is pas 1 jaar en jaagt op de boomkrekels die ik haar voer.

  De Juffertjes die bij mij in de tuin voorbijkomen laat ik lever leven.

  Mooie foto’s, dat weer wel.

  Zonnige groet,

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.