In de kijker

Terwijl ik tussen Earnewâld en Oudega reed, kreeg ik een kijker in de kijker …

161122-1315x

Hij had een buizerd in de kijker. En ik ook, al zat hij eigenlijk wat te ver weg …

161122-1316x

17 gedachten over “In de kijker

 1. Ze staan er mooi op de kijker en de vogel Jan,
  ik zie ze de laatste tijd ook regelmatig op paaltjes zitten, best wel dicht bij,
  maar als ik stop om een foto te maken zijn ze weer weg, jij had het geluk dat hij nog bleef zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • Deze buizerd durfde het aan om enige tijd te blijven zitten, terwijl hij van twee kanten werd bekeken, omdat hij op ruime afstand in het veld zat. Als ik stop wanneer er eentje op een paaltje dichterbij staat, dan is hij ook bij mij meestal vertrokken, voordat ik hem heb kunnen portretteren.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.