De taarten van het jaar

2017 was weer een goed taartenjaar. Daarbij heb ik het dan niet over de baksels uit ‘Heel Holland bakt’, maar over de taarten die Pepijn en Tijmen dit jaar ieder op hun verjaardag mochten aansnijden. Ze waren weer niet alleen mooi, maar ook erg lekker …

170811-1346x

Op de taart van Pepijn was de hoofdrol dit jaar weggelegd voor Yoda.
Tijmens’ taart werd gesierd door Super Mario & Bowser …

171223-1355x

Ik wens jullie allen gezellige Kerstdagen met mooie lichtjes en lekkere hapjes en zo … 😉

19 gedachten over “De taarten van het jaar

 1. 12 jaar alweer, wat gaat dat toch hard. Ik hoop van harte dat jullie als pake en beppe nog heeeeeeel veel taarten met de jongens mogen eten.
  Het is en blijft een leuk idee. Ze zijn wel heel kunstig gedecoreerd.
  Ik ben niet origineel, maar wil toch even schrijven dat het een mooie header is. 🙂
  Fijne kerstdagen gewenst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Owww, ik ben duidelijk niet op de hoogte van wat kinderen bezig houdt…. . Ik zou verwachten dat Star Wars voor de oudste was en Super Mario voor de jongste. Ik zie onder dit blog een link naar de 7e verjaardag van Tijmen en die kreeg toen ook een Star Warstaart. Beide taarten zien er wel heel mooi en lekker uit 😛

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.