Rare jongens …

Zit ik gisteren de hele dag in spanning over dat vreemde pakketje, blijkt het helemaal niet voor ons te zijn …

180314-1327x

Toen Aafje ’s middags thuis kwam, vertelde ze dat nicht D. uit G. blijkbaar van mening was dat zwager B. uit D. een cadeautje verdiende. Prima, niks mis mee. Dat presentje heeft ze meegegeven aan de ook in D. woonachtige zwager H. met het verzoek of hij het aan zwager B. wilde overhandigen  Omdat zwager H. wist dat Aafje zwager B. dinsdag zou zien, heeft hij het pakketje vervolgens bij ons aan de schutting gehangen. Daarna heeft hij Aafje een appje heeft gestuurd met het verzoek of zij wil zorgen dat het bij zwager B. terecht komt …

180320-1234x

Kunt u het allemaal nog volgen? Mij lukt het amper, maar ja … het zijn dan ook rare jongens die zwagers van mij …

Overigens hebben de zwagers in dit geval nog geluk gehad, als het pakje wat zwaarder was geweest en/of had getikt, dan was het waarschijnlijk in de vijver geëindigd. Je kunt tenslotte geen risico’s nemen tegenwoordig … 😉

17 gedachten over “Rare jongens …

 1. De bedoeling is wel heel lief.
  Gelukkig ken ik de namen die bij deze eerste letters horen, want anders weet ik niet of ik het had begrepen. Nu is het me helemaal duidelijk. De bewuste nicht ken ik niet maar ik vermoed wel waar de letter G. voor staat.
  Gureterp. D-)
  Het scheelt op deze manier wel een aantal persoonlijke bezoekjes door meerdere mensen. Had iedereen het te druk? 😉

  Geliked door 2 people

 2. Het klinkt ingewikkeld, maar helaas mijn net wakker geworden brein doet niet de moeite het te ontknobbelen. Nu ik begrijp het is voor een zwager en niet voor jou. Jammer Jan of misschien ook niet… Wie weet wat zat erin 😀? Ik geniet van de narcissen en de krokussen, die geven warmte 🌞

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.