Ontspanning en meditatie

Honden en vooral katten hebben er geen enkele moeite mee … Als zij even willen ontspannen, dan gaan ze gewoon lekker liggen waar ze zich op dat moment bevinden. Bij voorkeur in de zon natuurlijk … 😉
Rhena, de hond van de rietsnijder waar we dinsdag voor een fotosessie waren, liet even mooi zien hoe ’t moet …

Wij mensen moeten vaak op de een of andere manier wat organiseren om te ontspannen. Ik wel in elk geval. Gisteren heb ik maar weer eens een paar mindfulness-oefeningen gericht op pijnmanagement gedaan om weer wat greep te krijgen op mijn buikpijn. Dat heeft er samen met al jullie goede wensen in geresulteerd dat de pijn intussen weer te hanteren is …

16 gedachten over “Ontspanning en meditatie

  1. Op zulke momenten kun je beter even net als Rhena zijn.
    Gelukkig droeg goede communicatie en alle goede wensen op www bij tot een hanteerbaar resultaat. En gelukkig deden de mindfulness-oefeningen de rest. Als het maar weer goed te dragen is. Sterke gewenst.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.