Kleurig en gezellig

Ter afsluiting van het jaar waren Aafje en ik gisteren voor een hapje en een snapje uitgenodigd door mijn fotomaatje Jetske en haar eega. Terwijl wij gedrieën bij het gezellig knapperende haardvuur zaten, leefde Jetskes’ echtgenoot zich uit in de keuken …

Na enige tijd onderbrak hij zijn werkzaamheden even om de beide fotografen te wijzen op de kleurrijke zonsondergang. Daar hoef je mij op een plek waar zicht op de westelijke horizon voor handen is maar één keer voor te roepen. Buiten stond ik meteen tegenover twee uit de kluiten gewassen figuren. Gelukkig was Jetske in de buurt om me gerust te stellen, het waren de wilgen die ze net had geknot …

Achter die wilgen speelde zich een prachtige kleurenspektakel af. Nog een paar stappen voorwaarts en ik had een weids zicht, waarvan ik vanuit ons tuintje alleen maar had kunnen dromen op dat moment …

Als fotomaatjes hadden we geen mooiere afsluiting van het jaar kunnen bedenken. Nadat we onze camera’s geruime tijd naar hartenlust hadden laten klikken en tussendoor in stilte van de kleurenpracht hadden genoten, was het tijd om de handen weer even te warmen bij de haard. Daar was het al snel weer gezellig en konden we ons tussendoor ook nog eens heerlijke hapjes laten smaken. Het was een kleurige en gezellige afsluiting van het jaar. Dank daarvoor!

35 gedachten over “Kleurig en gezellig

  1. Wauw! Ja, dat is mooi, dat is toch echt een droom van mij ook, een huisje, met een tuin die weids is, zo weids als dit, waar ik heerlijk dit soort luchten kan ontwarren, want dat heb ik hier niet. Hier is het helemaal erg, ik weet niet welke kan ik op zou moeten om weids te kunnen gaan met ondergangen der zon. 😉 Dat is in Almere toch weer makkelijker gewoon vanaf het balkon 😀

    Prachtig mooie afsluiting voor jou, en Jetske en gevolg! Ik wens jullie allen een prachtig nieuwjaar toe! Dat alle wensen en dromen in veel gezondheid uit mogen komen.

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.