29 gedachten over “Snaaiende gaaien

 1. Wat heb je dat leuk gedaan.
  Hoe maak je een gifje? Ik las het hierboven in een antwoord. ‘Van die opnamen heb ik 25 stills genomen en die heb ik vervolgens weer achter elkaar gezet om er een gifje van te maken.’ Doe je dat dan weer met je video-programma.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat lijkt moeilijker dan het is. Vorige week kwam de gaai een paar maal op bezoek terwijl de videocamera liep. Van die opnamen heb ik 25 stills genomen en die heb ik vervolgens weer achter elkaar gezet om er een gifje van te maken. 🙂

   Like

  • Er komen dagelijks twee gaaien op bezoek de laatste tijd. Die geven me een fijne afleiding met het herfstachtige weer van de laatste dagen. Ik heb de indruk dat de gaaien ook denken dat het herfst is, want die blijven maar pinda’s meenemen naar hun vaste stekje. 😉

   Like

Reacties zijn gesloten.