MS is een bitch

En alsof dat nog niet genoeg is, komt ze de laatste jaren nooit alleen.
Zelfs de tuin is aan de grote kant momenteel, daarom val ik maar even weer een paar dagen terug op mijn archief. Om te beginnen een stemmig zeegezicht uit 2005 …

45 gedachten over “MS is een bitch

  • Dankjewel, Willie. Het weer werkt inderdaad niet mee. Het vocht van het aanhoudende herfstweer lijkt steeds dieper mijn benen en botten in te trekken. En het is dan wel niet koud voor de tijd van het jaar, maar de wind waait dwars door alles heen zodra je even een paar stappen in de tuin doet. Voorlopig doe ik het even rustig aan met foto’s uit mijn rijk gevulde archief. Tegen de tijd dat het echt op voorjaar gaat lijken, zie ik wel weer verder.
   Goed weekend gewenst!

   Like

 1. ha Afanja,

  doe jij maar een greep uit je archief, hoor.
  Daar zijn wij ook blij mee.
  Maar niet zo blij, dat jij zo’n kl*te ziekte hebt. Heel, heel kl*te!

  Hou je haaks… Ik hoop, dat er wel weer lichtere dagen voor je komen…

  Liefs, Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

  • De eerste 12, 13 jaar waarin ik MS had, stapte ik op dagen waarop mijn benen onwillig waren regelmatig in de auto om een wat langere rit te maken. Dan was ik er toch even weer uit tenslotte. Dat gaat tegenwoordig minder makkelijk. De laatste drie jaar neemt MS namelijk meestal haar stiefzuster Acnes mee. En die bezorgt me dus nog regelmatig buikpijn wanneer ik in de auto zit. Ja, en daarbij is er altijd wel iets wat te strak zit …, als het mijn broek niet is, dan is het de autogordel wel. Kortom: er rest me weinig anders dan het maar een paar dagen uit te zitten. Maar ach, het is toch geen weer om buiten te zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.