MS is een bitch

En alsof dat nog niet genoeg is, komt ze de laatste jaren nooit alleen.
Zelfs de tuin is aan de grote kant momenteel, daarom val ik maar even weer een paar dagen terug op mijn archief. Om te beginnen een stemmig zeegezicht uit 2005 …

45 gedachten over “MS is een bitch

 1. jammer Jan, maar het archief is soms ook heel erg leuk, ik mag er graag in bladeren als het niet gaat zoals ik wel graag zou willen

  Like

 2. mooie foto maakt me niet uit dat je uit je archief post, wel de reden dat is een stuk minder
  heel veel sterkte en hopelijk knapt het weer en jij weer snel wat op, want ook vandaag is het weer bagger

  Geliked door 1 persoon

 3. MS, is ze vrouwelijk Jan 🙂 ? Dan kan je ze een bitch noemen… Ja het weer werkt ook niet meer hé. Soms al mooie warme dagen in februari en/of maart. Laat ons hopen! Toch genieten van je mooie zeezichten!

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Willie. Het weer werkt inderdaad niet mee. Het vocht van het aanhoudende herfstweer lijkt steeds dieper mijn benen en botten in te trekken. En het is dan wel niet koud voor de tijd van het jaar, maar de wind waait dwars door alles heen zodra je even een paar stappen in de tuin doet. Voorlopig doe ik het even rustig aan met foto’s uit mijn rijk gevulde archief. Tegen de tijd dat het echt op voorjaar gaat lijken, zie ik wel weer verder.
   Goed weekend gewenst!

   Like

 4. Wat jammer nou, Jan, dat die vervelende ziekte je weer extra plaagt.
  Het kille, natte weer helpt ook niet mee.
  Sterkte en ik hoop dat deze dip van korte duur is!
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 5. ha Afanja,

  doe jij maar een greep uit je archief, hoor.
  Daar zijn wij ook blij mee.
  Maar niet zo blij, dat jij zo’n kl*te ziekte hebt. Heel, heel kl*te!

  Hou je haaks… Ik hoop, dat er wel weer lichtere dagen voor je komen…

  Liefs, Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

 6. Tja Jan…. ik werk al jaren met dingen die ik in mijn hoofd doe, en nooit meer écht zal kunnen doen…
  je blijft je grenzen een beetje verleggen, en natuurlijk helpen mijn jongens me daarbij héél erg goed

  Geliked door 1 persoon

  • De eerste 12, 13 jaar waarin ik MS had, stapte ik op dagen waarop mijn benen onwillig waren regelmatig in de auto om een wat langere rit te maken. Dan was ik er toch even weer uit tenslotte. Dat gaat tegenwoordig minder makkelijk. De laatste drie jaar neemt MS namelijk meestal haar stiefzuster Acnes mee. En die bezorgt me dus nog regelmatig buikpijn wanneer ik in de auto zit. Ja, en daarbij is er altijd wel iets wat te strak zit …, als het mijn broek niet is, dan is het de autogordel wel. Kortom: er rest me weinig anders dan het maar een paar dagen uit te zitten. Maar ach, het is toch geen weer om buiten te zijn.

   Like

Reacties zijn gesloten.