28 gedachten over “De tekening

 1. Als ze mij vragen naar mijn kerncompetenties (zoals dat tegenwoordig in HR-termen heet), zeg ik altijd: “Schrijven en praten (lezingen doen enzo) is mijn ding, maar ik heb twee linkerhanden”, oftewel mensen vinden dat ik goed kan schrijven en vertellen, maar ik heb op mijn beurt weer grote bewondering voor mensen die iets moois met hun handen kunnen maken, zoals tekeningen zoals deze. Ik vind het prachtig gemaakt, en er zit ongetwijfeld ook nog een mooi verhaal aan vast. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Fryslân Boppe! Dat als eerste, hahaha

  4 seizoenen lang altijd iets te beleven in het Fryske lân.
  De lente brengt de weidevogels, de zomer brengt het Skûtjes silen op de Friese meren en waterwegen. Hoogtepuntjes ten top!
  Met trots zijn de Friezen Fries. Met eigen taal en songs.
  Friese Paarden als mooiste ras in de wereld, en natuurlijk de paarden op het wad van toen, het hoge water, tragedie alom, nog altijd herdacht!
  Om dan, bij de eerste vrieskoude, het laagje ijs te ontdekken en te wachten op…. It giett on! De Elfsteden, de tocht der tochten, zal deze er ooit nog van komen? Na 1963 moesten we wachten tot ver in de jaren ’80, dus ik zeg ja, er zal een dag komen… dat de toerist niet meer alleen is met zijn camera, maar heel Friesland weer vol staat langs de waterwegen.

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.