Een speelse spiegelwand

Omdat we toch op het Moleneind waren, wilde Jetske meteen wel even bij het passantenhaventje kijken, dat het centrum van Drachten rijk is sinds de vaart weer is geopend. Daarbij kwamen we langs het oude arbeidsbureau. Tegenwoordig is Grafisch Centrum Drachten hier gevestigd …Verder valt er weinig over te vertellen, maar toen we daar eenmaal stonden, vielen de weerspiegelingen van de in een ronding geplaatste ramen me op. Daar heb ik even wat mee staan spelen …

31 gedachten over “Een speelse spiegelwand

  1. Ik vind zulke gevels prachtig, bij Rotterdam in de buurt staat er ook eentje en als dan de lucht blauw is of met wolken weet je niet wat je ziet, schitterend! Deze is wat hokkerig maar dat heeft ook wel weer wat dan wordt het meer een soort twintigluik 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.