Een fraai gestoffeerd bankje

Gisteren liet ik hier een paal zien met daarop een mooie moscultuur. Een dag eerder had ik elders al een bankje met een bijzondere stoffering gezien …

Die dag maakte ik weer eens een fotokuiertje op een minder alledaags plekje. De komende dagen zal ik nog wel wat foto’s van dit plekje tonen …

Gelukkig stond dit bankje aan het begin van de uitgestippelde route, zodat ik het op dat moment alleen als foto-object hoefde te benutten …

37 gedachten over “Een fraai gestoffeerd bankje

 1. Ha Afanja,

  wat een pracht-foto’s van een pracht-bankje.
  IK hoop werkelijk, dat niemand het in z’n hoofd haalt om…
  Nee… het blijft zo.
  Lekker mossig en fotogeniek!

  Prettig weekend, Marlou

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi om te zien, maar ik ga er niet op zitten, tenzij er een plaid kan onder gelegd worden. Bovendien twijfel ik of de plankjes mij nog kunnen houden. Ik twijfel niet direct aan mijn gewicht, maar vooral aan de zachtheid van het hout.

  Geliked door 2 people

 3. Inderdaad zo’n bankje is mooi in de natuur, maar minder geschikt om op uit te rusten wil je niet met een groene broek thuis komen. Je voorlaatste foto is weer mijn favoriet. Blijkbaar heb ik iets met voorlaatst!?😉

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.