Even terug in de tijd

Naar aanleiding van een uitzending van ‘Andere tijden’ getiteld ‘Waken over kernkoppen’ hebben mijn fotomaatje Jetske en ik eind maart 2014 een fotokuier gemaakt op de z.g. oude ‘Atoomsite’ (Google Maps) bij Havelterberg …

Nu de verhoudingen op het wereldtoneel ineens volstrekt anders zijn dan 8 jaar geleden, besloten we er vorige week nog eens een kijkje te nemen. Voordat ik daarvan morgen verslag doe, verwijs ik vandaag ter inleiding even naar het logje van 8 jaar geleden …

39 gedachten over “Even terug in de tijd

 1. We kunnen dit keren en draaien, zoveel als we willen. Maar het uiteindelijk gebeuren van deze waanzin heeft niemand nog in de hand vrees ik. Het hoofd koel houden en jezelf niet laten leiden door angst is denk ik het beste wat je kan doen. Als “ze” een a-bom van een paar tientallen megaton boven Brussel droppen, dan gaat het licht in een flits uit. We zullen het zelfs niet geweten hebben… Maar ik geloof niet dat iemand zo gek zal zijn om dat te doen, want dan is alles (mondiaal) naar de vaantjes, voor een paar tienduizend jaar om te beginnen…
  Einstein zei ooit : “De eerste oorlog na een kernoorlog, zal uitgevochten worden met stokken en stenen.”
  Ondertussen blijf ik bewust genieten van de mooie dingen in het leven…

  Geliked door 1 persoon

  • Het heeft geen zin om je te laten leiden door angst momenteel. En dat doe ik dan ook niet. Het was weer mooi bij de ijsvogels vanmorgen. En verder kunnen er alleen maar het beste van hopen. En dan vooral dat Poetin het niet in zijn botte kop haalt om van afschrikking over te gaan tot algehele vernietiging.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.