Préhistorisch hartfilmpje

Tijdens mijn omzwervingen in de contreien van Olterterp trof ik op het oude adellijke landgoed van de familie Van Boelens bij Huize Olterterp ooit een préhistorisch hartfilmpje aan. Ik heb het maar eens tevoorschijn gehaald, voordat het binnenkort weer wordt bedekt door herfstbladeren …

Klikken om te vergroten mag ook vandaag nog een keer …

58 gedachten over “Préhistorisch hartfilmpje

  1. Pingback: Een bijzonder stukje bos | Afanja's Weblog

  2. TJa, wat moet je hier van denken, ben benieuwd naar het vervolg. Misschien gaat het hart van een hardloper tijdens een loop zo, rustig op gang komen,in het midden sprinten en dan weer uitlopen. Hoewel het bij onze zoon afgelopen zondag er anders uitzag tijdens het lopen van de hele marathon, heel gelijkmatig was dat. (hier spreekt een trotse moeder).

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.