Avond aan de Bûtendiken

Voor het spelen van een partijtje jeu de boules had ik gisteravond veel te weinig kracht in mijn benen, maar ik ben wel even naar de club gegaan om even wat bij te praten en een kop koffie te drinken. Daarna ben ik even naar de Bûtendiken tussen Smalle Ee en De Veenhoop gereden …

100813-2110x

Van een mooie zonsondergang was vanwege de bewolking geen sprake, maar de opkomende grondmist stond garant voor sfeervolle plaatjes …

100813-2125x

Een groepje schapen dromde samen op en rond een paar strobalen …

100813-2123x

Rond 21:30 uur verscheen een fragiele maansikkel aan de pastelkleurige avondlucht …

100813-2128x

Het was een mooie avond te midden van de weilanden …

100813-2133x

12 gedachten over “Avond aan de Bûtendiken

 1. Echt super.
  Ik zie het ’s morgens wel eens , zei vandaag nog, vanaf volgende week gaat de camera mee en gewoon iets eerder weg.
  Vind je foto’s erg mooi. Vooral de laatste.
  Doet wel frisjes aan 😉
  En heb zo genoten vandaag van het weer, mag van mij zo blijven tot kerst 😉
  prettige zondag en groeten.

  Like

 2. ohhh jan ik zag vannacht toen ik even wakker was dat het mistig was, en dacht..
  ik ga der vroeg uit, maar eehh ik was zóóó moe dat het er niet van gekomen is……
  jammer jammer jammer:-)

  wauw wat mooi

  Like

 3. Wat leuk dat jij hebt vastgelegd wat wij ook gisteravond hebben ervaren toen we rond dat tijdstip over het Overijsselse platteland reden richting feest. Dochterlief zei nog dat het zo bijzonder was met die flarden mist over de landerijen.
  Je hebt de sfeer heel goed weergegeven. Die rode maan is ook wel heel bijzonder.

  Like

 4. Vanmorgen hier ook een mooie vette damp op het land dus ik had ook zulke shots kunnen maken maar zat een ooievaar achterna die ik niet goed kreeg. Had ik toch beter jou voorbeeld kunnen volgen en toch met veel fraaie thuis kunnen komen

  Like

Reacties zijn gesloten.