Skywatch Friday 119

Met de winter voor de deur zitten er weer duizenden ganzen in de Friese weilanden om er te genieten van het groene gras.
Deze drie ganzen zetten de landing in …

When winter is approaching, thousands of geese come to the Frisian meadows to eat the green grass. These three are just landing …

101020-1318x

Als ze gestoord worden door een stoppende auto, waggelen ze allemaal verder het weiland in. Zodra de fotograaf uitstapt om een foto te maken,
vliegen de meeste ganzen korte tijd op …

When they are disturbed by a stopping car  the geese wobble away. When the photographer gets out of his car to make a photo, most of the geese take off for a short flight …

101020-1317x

Sommigen vliegen naar het westen …

Some fly west …

101020-1316x

Anderen vliegen naar het oosten …

Others fly east …

101020-1153x

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo … Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo

Skywatch Friday

Prettig weekend!… – … Enjoy your weekend!

19 gedachten over “Skywatch Friday 119

 1. Mooi gezicht zoals ze in formatie vliegen en het lijken er ieder jaar wel weer meer. Soms als de wind ‘meezit’ hoor je ze al van verre. Ze staan er goed scherp op tegen de blauwe lucht.

  Like

 2. Geweldig Jan zo als je de vliegende ganzen hebt vast gelegd. Ze fourageren om dan vedder te trekken en een kabaal dat ze maken s’morgens.
  Mooie formatie op foto 3 met de blauw/witte wolken lucht.
  Wens je een fijn weekend

  Like

 3. Prachtig die vliegende ganzen. Mooi dichtbij en scherp vastgelegd. Ik zie ze op de foto liever in de lucht dan op het gras. Daar zullen de boeren ook wel zo overdenken maar dan om andere redenen.

  Like

 4. wat zal dat een geweldig geluid geven jan, heerlijk om naar te luisteren en zalig om naar te kijken
  dat zal zo ongeveer een plaatje van je weekend zijn dan hé:-)

  zalig rondom:-)

  Like

 5. Helemaal geweldig! Het is altijd een mooi gezicht om ganzen te zien vliegen. Deze week vloog er een behoorlijke formatie over ons huis, maar natuurlijk was ik weer net te laat met mijn camera. Ze vlogen helaas ook geen extra rondje.

  Like

Reacties zijn gesloten.