16 gedachten over “Uitgebloeid

 1. Hier idem, maar gelukkig heeft de regen in combinatie met redelijke temperaturen van de laatste tijd er voor gezorgd dat er inmiddels heel wat andere planten bloeien (en dat het onkruid welig tiert, ik lijkt voortdurend achter de feiten/groeispurt aan te hollen)

  Like

 2. Hoi Jan

  Kom je naam her & der tegen in weblogland, even een bezoekje gebracht aan je weblog en ziet er goed verzorgd uit met mooie foto’s.
  Je staat er idd niet zo snel bij stil maar flora kan ook in afgedankte staat erg mooi zijn, in ieder geval een mooi foto object voor de fotograaf.

  Gr
  Henk Jonkvorst

  Like

 3. Zij staan als het goed is ook nog eens met de voeten in het water. Met de hitte van vandaag geen luxe, maar dat is niet altijd voldoende, dat blijkt maar weer.

  Like

 4. De natuur in al haar verschijningen. Vind die laatste best mooi, hoe die lis zich op wringt als kledij die je moet wringen en niet mag strijken. Sorry voor de vergelijking maar strijkloos vind ik zo zalig.

  Like

 5. Mooi te zien dat in dit geval ook de ondergang heel mooi kan zijn. Goed, dat is meest niet het geval maar in deze kwestie weer wel. Bloemen hebben dat toch vaak dat ze in verval soms nog een hoogtepuntje bereiken…Ehhh….Mooi werk Jan

  Like

Reacties zijn gesloten.