Nog een laatbloeier

Sinds de hazelaar zijn bladeren laat vallen, verkeert ons tuintje echt in herfstsfeer. Het net ligt weer niet voor niets over de vijver, want het heeft al mooi wat blad opgevangen. Voorlopig moet dat net nog maar even blijven liggen, want er hangen nog heel wat bladeren aan de boom …

111117-1336x

Nog steeds zijn er hier en daar wat andere kleuren tussen de herfsttinten te zien. Maandag liet ik hier al een paar foto’s zien van de lavendel die nog steeds in bloei staat …

111117-1232x

Vandaag heb ik rond het middaguur een paar foto’s gemaakt van een plantje dat achter in de tuin nog vrolijk staat te bloeien tussen de herfstbladeren. Nu rest nog de vraag wat voor bloemetjes het zijn, want ik heb weer eens geen idee, en Aafje is niet in de buurt om me te helpen …

111117-1231x

19 gedachten over “Nog een laatbloeier

 1. Ja deze herfst zagen we (heel eigenaardig) plantjes en bloemen in diverse kleuren tussen de gevallen bladeren, een kleurrijk geheel. Hoop alleen dat ze de winter overleven….

  Like

 2. It is a funny autumn, flowers are still blooming here and there in Oslo also. But the last days we have had minus 4, so I guess the blooming is over now! Lovely shots from your garden – and the pictures of the foggy landscape below, is wonderful! Fog is always fun to capture!

  Like

 3. Mooi herfsttuintje ! De naam van het plantje is al gegeven.
  Voor mijn stond de wind gunstig, haast geen blad in de tuin.
  Heb hele grote bomen achter het huis en als die allemaal deze keer opkwamen;-( gelukkig zijn ze de andere kant op gewaaid.
  Scheelt me een hoop werk.
  Groeten.

  Like

Reacties zijn gesloten.