Een koolwitje op de druif

Het bleek gistermiddag een goede keuze te zijn geweest om de witjes in het Weinterper Skar maar te laten fladderen zonder te proberen om ze te fotograferen. Witjes zie je tenslotte vrijwel overal wel in het rond dartelen, daar hoefde ik op dat moment geen energie in te steken …

130729-1607x

Toen ik aan het eind van de middag nog even op het terras zat, streek er een koolwitje op een blad van de druif neer. Henk Jonkvorst toonde zaterdag een foto van een paar mooie ogen op zijn weblog, maar zeg nu zelf, de ogen van dit koolwitje mogen er ook zijn …

130729-1608x

15 gedachten over “Een koolwitje op de druif

  1. Van je vorige posts heb ik stilzwijgend genoten.
    Na mijn eigen “ogenavontuur” heb ik nu wel iets met oogjes 😉
    Hartelijke groet, Zem.

    Like

Reacties zijn gesloten.