Wapperend in de wind

De tijd dat wij op Bevrijdingsdag nog wel eens te vinden waren op het Bevrijdingsfestival in Leeuwarden ligt al een jaar of vijftien achter ons. Tegenwoordig vermijd ik die drukte liever, doe mij maar een zonnig middagje in de natuur. Daarom ben ik gistermiddag weer naar het Weinterper Skar gereden …

Dat was al de derde keer in een week tijd, maar dat kan in deze tijd van het jaar helemaal geen kwaad, want er valt elke dag wel weer wat nieuws te ontdekken. Gisteren heb ik me eerst eens op de echte koekoeksbloemen gestort. Dat viel weer lang niet mee, want opnieuw was de wind spelbreker …

De grote roze bloemen wapperden voortdurend heen en weer op hun lange stelen, maar met wat geduld en de nodige volharding heb ik er toch weer een aantal fraaie foto’s aan overgehouden. En het bleef niet beperkt tot foto’s van de koekoeksbloemen, ook wat juffertjes, een pas uitgeslopen libel en de wetterpinksterblom zullen hier in de loop van de week de revue passeren …
16 gedachten over “Wapperend in de wind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.