Silhouet van een harig sujet

Gistermiddag heb ik mijn tijd wat verdeeld tussen tv en terras, zodat ik kon genieten van het mooie weer zonder dat ik die prachtige overwinning van Pieter Weening in de Giro hoefde te missen …

Natuurlijk ging de camera bij ieder rondje door de tuin mee. Echt veel viel er niet te zien, maar het silhouet dit harige sujet dat zich enige tijd ophield op de yuka, vond ik toch wel de moeite waard …

Zodra hij in de smiezen had dat ik hem met mijn camera ‘onder schot’ hield, stak hij zijn voorste pootjes gedwee omhoog …
18 gedachten over “Silhouet van een harig sujet

  1. Creepy ,om het in goed Nederlands te zeggen .. .nee dit harige sujet is niet veel goeds van plan … is hij op inbrekerspad, heeft hij wellicht een moord in de zin? We kunnen er slechts naar gissen, maar de suspense is voelbaar … jazeker, hier kan de oude meester Sir Alfred Joseph Hitchcock nog een puntje aan zuigen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s