Overbruggingsperiode

Na de warmte met Pinksteren en het teruglopen van de temperatuur tot ruim onder de 20 graden nu, is het tijd om het weer even een paar dagen echt rustig aan te doen, want mijn lijf heeft weer moeite om het allemaal bij te benen. Hoewel ik nog genoeg fotomateriaal op voorraad heb, leg ik mijn weblog ter overbrugging van deze lastige periode even een paar dagen stil en zal ik ook mijn dagelijkse blogrondje even laten voor wat het is. Ik ga even een paar dagen in alle rust de strijd met de MS aan, in de hoop dat ik in de loop van de week weer ijzersterk als overwinnaar terug zal keren in weblogland …
27 gedachten over “Overbruggingsperiode

  1. Luisteren naar je lichaam Jan altijd de juiste manier..Even rustig aan doen om nadien weer uit de startblokken te kunnen schieten.Sterkte hoor en nogmaals bedankt voor de hele goede uitleg bij de Raunox lens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.