Overbruggingsperiode

Na de warmte met Pinksteren en het teruglopen van de temperatuur tot ruim onder de 20 graden nu, is het tijd om het weer even een paar dagen echt rustig aan te doen, want mijn lijf heeft weer moeite om het allemaal bij te benen. Hoewel ik nog genoeg fotomateriaal op voorraad heb, leg ik mijn weblog ter overbrugging van deze lastige periode even een paar dagen stil en zal ik ook mijn dagelijkse blogrondje even laten voor wat het is. Ik ga even een paar dagen in alle rust de strijd met de MS aan, in de hoop dat ik in de loop van de week weer ijzersterk als overwinnaar terug zal keren in weblogland …

140609-1431x

27 gedachten over “Overbruggingsperiode

 1. “In alle rust de strijd aangaan” … klinkt als een contradictie in terminis. Je bent al nooit geschikt geweest voor het leger. Daar ben je te zacht voor. 🙂
  Doe maar rustig aan en veel sterkte gewenst!

  Like

 2. Groot gelijk dat je je gezondheid voor laat gaan. Hoewel vast met pijn in je hart. Neem je tijd. We zien je wel weer verschijnen. Sterkte.

  Like

 3. Luisteren naar je lichaam Jan altijd de juiste manier..Even rustig aan doen om nadien weer uit de startblokken te kunnen schieten.Sterkte hoor en nogmaals bedankt voor de hele goede uitleg bij de Raunox lens.

  Like

   • Ik fin alles goed. Of schrijf je dat niet zo?? Ik kan wel Fries lezen, maar schrijven is een heel andere tak van sport… . Mijn Drents is ook niet zo heel goed, ’t is Twents (dat vind ik een veel mooier dialect dan Drents). 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.