Black ’n Blue

Omdat regen en wind macrofotografie deze week schier onmogelijk maakten, heb ik dinsdag wat zitten spelen met een snuitkevertje, dat ik al op 14 juli in ons tuintje heb ‘gevangen’ …

150714-1557y

19 gedachten over “Black ’n Blue

 1. Ook een nieuwe opname van Pluto? 😉 Ziet er buitenaards uit.
  Grappige en mooie bewerking.
  Als je op een camping zit dan zit je alweer gelijk buiten als de zon er weer doorpiept. Op dit moment zijn er ook prachtige luchten boven ons huis. Ik heb de neiging om met de camera op stap te gaan, maar ik moet verder met mijn portfolio.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heb je ‘m lekker even binnen in de warmte gezet? Het is toch bar en boos vandaag de dag. Heb mijn winterjas alweer aan met deze pittige buien. En al die arme bibberende toeristen in hun tentjes drinken sloten vol gratis koffie bij de Appie. En dan maandag weer tropisch warm?? Tjonge!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, ik heb de winterjas gisteren ook maar weer uit de kast gehaald, en ik heb zelfs de cv alweer een paar keer even aan gehad om het vocht uit de kamer te verdrijven. Het was gisteren om te huilen om die verregende en verwaaide tentjes op boerencampings te zien staan. En ik geloof niet dat ik het Sneekermeer eind juli al eens zo leeg en verlaten heb gezien. Afijn, er gloort hoop en verbeteiring, daar houd ik me eerst maar weer aan vast

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.