Bowie, pimpeltje en pindakaas

Het is geen herfst, het is geen winter en ondanks de bloeiende narcissen is het ook nog lang geen voorjaar. En dan is de zich altijd vernieuwende David Bowie ook nog dood. Kortom: het is weer zo’n dag, die weinig vrolijkheid brengt …

160106-1415x

Het grijze weer en het naderende regenfront lokken me ook bepaald niet naar buiten vandaag. Zelfs de vogeltjes laten zich niet zien bij het voederhuisje en de pot met pindakaas …

160106-1419x

Dan moet ik hier vandaag zelf de slingers maar weer ophangen om er nog wat van te maken. Een pimpelmeesje dat zich vorige week regelmatig even bij de pot met pindakaas en ijspegeltjes liet zien, wil daar gelukkig wel even bij helpen …    🙂

160106-1421x

22 gedachten over “Bowie, pimpeltje en pindakaas

 1. Hé geen rieten dak en toch prachtige ijspegeltjes.
  Mooi zoals een pimpeltje altijd om haar heen speurt tijdens het eten.
  Deze mooie fotoserie maakt een beetje goed bij dit belabberde weer en de dood van Bowie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een donker weer Jan maar het is even gesopt met regenen.Gelukkig is het hier een af en aanvliegen van vogels die gelukkig wat leven in de brouwerij brengen want een mens zou triestig worden v.Fijn dat dat meesje ook voor u wat afleiiding brengt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is weer oneerlijk verdeeld, Jan, hier barst het van de vogels, wel nagenoeg allemaal kool- en pimpelmezen met af en toe een roodborstje en een musje en oh ja, tortelduiven en gewone duiven, maar toch…..de pinda’s zijn erg in trek, maar ook de vetbollen en de graansilo en de stukjes brood en de appel worden druk bezocht als…..onze kat uit de buurt is 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja die vogels weten je wel te vinden als de omstandigheden bar zijn maar laten het mooi afweten zodra de vorst weg is, ondankbare wezens! Maar mooi pimpeltje, en nog wat fraaie pegels op de koop toe 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.