Wat komt daar aan …?

Vanuit mijn mobiele schuilhut zat ik al enige tijd een paar reeën te observeren. Ze hadden me al lang en breed gezien, maar stoorden zich niet aan mijn aanwezigheid. Plotseling hieven ze vrijwel gelijktijdig hun kop op om vervolgens de blik in dezelfde richting te wenden …

In de buitenspiegel zag ik wat hen schijnbaar verontrustte, vanuit oostelijke richting naderde een paard met een amazone. Daar waren de reeën blijkbaar niet op gesteld, want toen ik weer opkeek, waren ze in het kreupelhout verdwenen …

Vriendelijk groetend passeerde de amazone even later. Ik weet dat ze geen kwaad in de zin heeft, want we treffen elkaar hier wel vaker. De reeën zijn daar kennelijk minder van overtuigd …
20 gedachten over “Wat komt daar aan …?

 1. Best wel een beetje jammer maar je kan natuurlijk onmogelijk wegen af gaan zetten voor jou fotomoment. Een enkele keer moet ik me wel eens inhouden om niet iemand helemaal stijf te gotveren als die persoon een subliem moment verknald door mijn foto binnen te wandelen 🙂

  Liked by 1 persoon

  • Je hebt mij niet horen mopperen, Henk. Paard en amazone verschenen pas toen ik de reeën al bijna 20 minuten kunnen bekijken en fotograferen, dus ik had mijn kans ruimschoots gehad. Morgen wat foto’s van de rustig grazende reeën voordat paard en amazone in beeld kwamen.

   Liked by 1 persoon

 2. De reeën weten inmiddels dat van spotters vanuit een mobiele schuilhut niets valt te vrezen. Ze moeten nog even leren dat jagers in deze eeuw niet meer op een paard rijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.