Skywatch Friday 385

Vandaag neem ik jullie mee naar één van mijn favoriete plekjes in het voorjaar: één van de kruidenrijke velden aan de zuidkant van het Weinterper Skar. Het is een heerlijk stil plekje, waar je in alle rust kunt genieten van het gezang van vogels, het zachtjes voortdrijven van de wolken en de kleurenpracht van de bloemen …

Today I’ll take you to one of my favorite places in spring, one of the fields to the south side of the Weinterper Skar. It is a lovely quiet place, where you can enjoy the singing of birds, the gently floating clouds and the colors of the flowers …

160504-1540x
160504-1538x
160504-1534x
160504-1536x

Wil je meer Skywatch foto’s zien? Gewoon even op het logo klikken …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

skywatch

Maak er een mooi weekend van!
Wishing you all a wonderful weekend!

23 gedachten over “Skywatch Friday 385

    • Door de week ben ik er meestal alleen, dan kom ik er hooguit eens een wandelaar of twee tegen. Toevallig kwam ik er laatst eens langs, toen er wel 4 of 5 auto’s op ‘mijn parkeerplekje’ stonden. Toen ben ik maar een stukje doorgereden en heb ik de auto bij de bovenstaande bloemenwei in de berm gezet. Daar kreeg ik een minuut of 5 later gezelschap van een toevallig passerende ‘Heidehipper’, met wie ik toen in alle rust lekker in het zonnetje voor het eerst sinds lange tijd weer eens heb bijgepraat. 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.