In de wolken (1)

Eenmaal boven heb je een prachtig weids uitzicht. We hadden gehoopt op een weekend met mooi nazomers weer, zodat we ons lekker in het zonnetje konden neervlijen op de steiger of op het dakterras. Dat zou echter heel anders uitpakken …

170915-1122x

Na onze aankomst heeft de zon op de vrijdag nog zo’n anderhalf uur geschenen, zoals goed te zien is op de eerste foto, die ik even na elven heb gemaakt. De tweede foto laat al een heel ander beeld te zien, want rond kwart over twaalf was lucht al helemaal dichtgetrokken. En de weersverwachting beloofde voor de rest van het weekend ook weinig goeds …

170915-1209x

Ik besloot van de nood een deugd te maken door meteen mijn dit voorjaar aangeschafte SJCAM SJ7 Star actioncamera in stelling te brengen, en dat ben ik de rest van het weekend blijven doen. Nu eens stond ik op het dakterras, en dan weer op de steiger, fotograferend met de oude vertrouwde Powershot SX50 en versnelde video-opnamen makend met de actioncam. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in 8 filmpjes van 2-3 minuten.

“In de wolken (1)” bevat opnamen die ik vrijdag 15 september 2017 van 11:10 tot 13:10 uur heb gemaakt.

– wordt vervolgd –

25 gedachten over “In de wolken (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.