Bekertjesmos in ’t Skar

De dagen rijgen zich hier eigenlijk al maandenlang aaneen in een saaie en grijze melange van pijn en vermoeidheid. Daar komt nog bij dat het vochtige weer mijn bewegingsdrang buitenshuis niet echt ten goede komt …

Maar wees gerust, die beweging krijg ik nog zeer regelmatig met prachtige virtuele fietstochten dwars door Europa. Maar eerlijk is eerlijk, daar valt verder niet zo gek veel over te vertellen, dat zou een herhaling van zetten zijn …

Daarom heb ik maar even een paar foto’s van wat bekertjesmos uit mijn archief opgediept. Ze zijn 10 jaar geleden gemaakt tijdens een fotokuier naar de dobbe in het Weinterper Skar, ook januari 2008 verliep grijs en grauw …

11 gedachten over “Bekertjesmos in ’t Skar

  1. Grijs en saai wie heeft er niet mee te maken, als daar dan ook nog eens pijn bij komt is er totaal geen lol aan natuurlijk. We gaan in elk geval de goede kant op Jan en gelukkig biedt je archief nog genoeg verzet 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Het is echt doorbijten voor jou met dit grijze saaie weer. Misschien dat je het weekend kunt genieten van een beetje buitenlucht en veel zon. Dapper dat je wel blijft fietsen. Mooi dat je het m.b.v. Google Maps net wat aantrekkelijker kunt maken.
    Voordat ik jou en de macrofotografie kende had ik nog nooit van bekertjesmos gehoord, laat staan dat ik het zelf gezien had. Wat dat betreft heb je mij in de afgelopen tien jaar veel geleerd. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.