Op een oude begraafplaats

Jullie vinden het toch niet erg dat ik in een wat mossige periode zit, hoop ik …, want dan ga ik er nog rustig even mee door. Zo op thema door mijn archief surfend, ontdek ik ineens weer allerlei kleinoodjes …

Weet je waar je vaak ook heel mooi mos kunt vinden … op oude begraafplaatsen. Deze foto’s heb ik in januari 2008 gemaakt op de oude begraafplaats van het voormalig dorpje Ald Beets

Meestal moet je heel diep door de knieën om mos van nabij te kunnen fotograferen, op oude begraafplaatsen is dat vaak een stuk gemakkelijker, omdat veel oude grafmonumenten een prima voedingsbodem voor mos vormen …

15 gedachten over “Op een oude begraafplaats

  1. Wat een synergie Jan! Ik heb oog voor kleine plaatsjes waar de meeste mensen achteloos aan voorbij rijden (zoals Ald Beets) en jij hebt oog voor kleine pareltjes in de natuur waar de meeste mensen achteloos aan voorbij lopen (zoals mossen op de begraafplaats van Ald Beets). Dat is nog eens 1+1=3. Ik heb e.e.a. beschreven, gelinkt en afgebeeld op mijn pagina van Ald Beets. Een mooie aanvulling op wat ik daar al van had!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.